Kawasaki Z1000 Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #1
Hello all,

I try to find when is the problem with my Kawasaki Z1000 2004. I have problem with engine sometime engine stop and FI control strat light. After turn off and on the key the engine normal start and after few secong again stop.

I have two videos on the fisrt is problem when the engine is running and on next video is problem when is engine stop and the FI LED flashes when I shake with the bike.

Can somebody help me what to check?
Thank you very much.

I am sorry for my English. I am from Czech Republic and I don't speak English very well.


Can somebody tell me how insert link to youtube ?

1. video


2. video
 

·
Premium Member
Joined
·
263 Posts
I dont have an answer for you but your English is excellent-someone here will have an answer for you, your description is perfect!

Good luck.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #4
I dont have an answer for you but your English is excellent-someone here will have an answer for you, your description is perfect!

Good luck.

Thank you.
I was in Kawasaki oficial service partner in Czech Republic where they connect to the CDI but nothing fail in memmory.
Ins very dangerous driving with this unexpected fail on a way.:crying:
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #5
Welcome to the forum! Sorry it was under these conditions.


Also sorry to say I don't know how to help.

Thank you.
I will wait for help. Maybe somebody had same problem but I didn't find something about same problem.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top