Z1000 - Kawasaki Z1000 Forum: Kawasaki Z1000 Motorcycle Forums
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 06-06-2019, 04:13 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Angry Z1000

F1 warning indicator

Hello, I have a 2007 Z1000, Yesterday I had an F1 warning flashing but after restarting it was gone, then a ride of 10 km without any warning. This morning again after a ride of 10 km the F1 warning and after restarting it was gone again.

(Note: Last Saturday I cleaned the bike with water, did a 200 km ride with no problems)

Anybody had this same problem or knows a solution?
Ron Berghuis is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 06-06-2019, 09:41 AM
Senior Member
 
JohnJuan's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Minneapolis
Posts: 1,030
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 84 Post(s)
Garage
Sorry I can't provide any insight, but service manuals are here:



https://www.z1000forum.com/forum/z10...al-hosted.html


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
JohnJuan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Z1000 Forum: Kawasaki Z1000 Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome