Kawasaki cant run slow - Kawasaki Z1000 Forum: Kawasaki Z1000 Motorcycle Forums
User Tag List

 1Likes
  • 1 Post By JohnJuan
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 Old 05-23-2019, 02:28 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Kawasaki cant run slow

Hi, i need help, every time i run my z1000 2012 fast i dont get any problem but if slow like 40kph i getting problem, its like its hiccups. I clean fuel pump, fuel injector and change spark plugs but the same happen. Pls help. Thanks
Suiluj Concepcion is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 05-29-2019, 11:16 AM
Senior Member
 
JohnJuan's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Minneapolis
Posts: 1,030
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 84 Post(s)
Garage
We need way more details.

Air filter?

Have you had the bike tuned?

How many miles?

How old is the chain?

What is the idle set to?

Had you done anything to the bike before this started?

How much slack is in the throttle cable?

Clutch cable slack?
TrackAddict225 likes this.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
JohnJuan is offline  
post #3 of 4 Old 05-29-2019, 07:51 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
actually i brought the bike second hand and base to the previous owner the bike stack for almost a year. i change the spark plug, clean the fuel injector clean the fuel pump and the tank, it idle almost one. the mechanics told me buy new fuel pump and i getting a doubt buying new one because maybe if thats not the problem, my money will be wasted. i getting only problem when i ride slow its like ur riding back and forth but when i make the throttle deep its run ok. any idea about this... thank u
Suiluj Concepcion is offline  
 
post #4 of 4 Old 05-31-2019, 01:40 PM
Senior Member
 
JohnJuan's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Minneapolis
Posts: 1,030
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 84 Post(s)
Garage
What spark plugs did you use?

How much does the fuel pump cost?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
JohnJuan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Z1000 Forum: Kawasaki Z1000 Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome